ΕΛΛΑΔΑ

«Μανούλα μου, σε σκότωσε…» φώναζε το παιδί της 25χρονης που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της στην Πάτρα – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του νέου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 25χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της, μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα αρχικά δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η 25χρονη δέχτηκε τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό, από τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το χρονικό της επίθεσης
Όλα συνέβησαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα όταν οι φωνές του παιδιού της γυναίκας σήκωσαν στο «πόδι» τη γειτονιά, σύμφωνα με το tempo24.news. «Μανούλα μου, σε σκότωσε… Βοήθεια» φώναζε το παιδί βλέποντας την 25χρονη μητέρα του να κείτεται αιμόφυρτη στο δρόμο μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια, και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε μετά από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να καλέσουν σε βοήθεια.

Οι σπαρακτικές φωνές του μικρού παιδιού ξύπνησαν τους ένοικους των γύρω πολυκατοικιών οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 28χρονος δράστης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράλληλα εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Κατάσχεσαν το επίδομα παιδιού από ζευγάρι!

evosmos

Στη φυλακή 69χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 38χρονης με νοητικά προβλήματα

evosmos

«Πατριωτική σαλάτα»: Υποψήφιοι με τον Πατούλη Μυλωνάκης και Αϊβαλιώτης

evosmos

Leave a Comment