ΕΛΛΑΔΑ

Μαντλίν ΜακΚάν: «Απογοητευμένη» δηλώνει η οικογένεια της 22χρονης από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη

Η οικογένεια της 22χρονης Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία, που ισχυρίζεται εδώ και λίγο καιρό ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν, εξέφρασε την «απογοήτευσή» της μέσω δήλωσης που δημοσίευσε η πολωνική οργάνωση εύρεσης αγνοουμένων Missing Years Ago.

«Προφανώς για εμάς η Τζούλια παραμένει η αγαπημένη μας κόρη, εγγονή, αδερφή, ανιψιά και θετή ανιψιά», αναφέρει μεταξύ άλλων η οικογένεια της 22χρονης από την Πολωνία που δημοσιεύει διάφορες «αποδείξεις» στα social media ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν.

Στη δήλωσή της, η οικογένεια τονίζει ότι έχει «φωτογραφίες» και «αναμνήσεις» με την 22χρονη σήμερα Τζούλια, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ήταν πάντα μέλος της και ότι δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κορίτσι που εξαφανίστηκε όταν ήταν 3 ετών το 2007 από το εξοχικό σπίτι που είχε νοικιάσει η οικογένειά της σε θέρετρο της Πορτογαλίας.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι η Τζούλια πήρε ό,τι φωτογραφίες βρήκε και έφυγε από το σπίτι της. Τονίζουν, μάλιστα, ότι δεν καταλαβαίνουν τον λόγο ότι η νεαρή ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν και δηλώνουν ότι έχουν προσπαθήσει να τη βοηθήσουν με θεραπεία και φάρμακα, μια βοήθεια που η 22χρονη έχει αρνηθεί.

«Έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένα να τη βοηθήσουμε και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που μας επιτίθεται. Προσπαθήσαμε, επίσης, να τα αποτρέψουμε όλα αυτά και της ζητήσαμε να σταματήσει αλλά μάταια. Το κορίτσι μας ήθελε να γίνει διάσημη από μικρή. Φοβόμαστε ότι θα συμβεί το αναπόφευκτο και ότι το 1 εκατ. ακόλουθοι θα της εναντιωθούν, γιατί προφανώς δεν είναι η Μαντλίν. Είμαστε συνετριμμένοι», δηλώνει η οικογένεια.

Ως αποτέλεσμα των ισχυρισμών της, η 22χρονη Τζούλια Βέντελ έχει επαναφέρει την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν στο προσκήνιο. Τώρα, υποστηρίζει ότι οι γονείς της Μαντλίν συμφώνησαν για να κάνει τεστ DNA και να αποδείξει αν είναι ή όχι το κορίτσι που εξαφανίστηκε.

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια ΜακΚάν φέρεται να δήλωσε ότι «δεν ρισκάρουν, είναι πρόθυμοι να εξετάσουν όλους τους παράγοντες. Το κορίτσι μοιάζει όντως στη Μαντλίν, αυτό δεν αμφισβητείται».

Πάντως, η 22χρονη Τζούλια Βέντελ ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν επειδή έχει τα ίδια σημάδια στο μάτι και στο πόδι της. Επίσης, έχει δηλώσει ότι έχει αμυδρές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία από οικογενειακές διακοπές αλλά και ότι δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο πιστοποιητικό γέννησής της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 43χρονος που έπεσε από ύψος (φωτο)

evosmos

Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη στον 67χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στις Μαλάδες

evosmos

Κορωνοϊός: Οι νέες απειλές της κυβέρνησης κατά των ελευθεριών των πολιτών – Τι ετοιμάζουν;

evosmos

Leave a Comment