ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Ιωαννίδου σε Κασσελάκη: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου και η οποία προβλήθηκε σήμερα (21/11).Ειδικότερα, η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την οικονομική της καταστροφή, τις συνεργασίες της στον κινηματογράφο, τον Φρέντυ Γερμανό, ενώ εξέφρασε την άποψή της και για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου εξήγησε πως:
«Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια.

Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνέχεια: «Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία “Μία Ελληνίδα στο χαρέμι” η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στην λίμνη με τα μυγάκια.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου».

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε επίσης: «Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bi». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ.

Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα.

Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου είπε για τον Φρέντυ Γερμανό:
«Μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου;

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε.

Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ;;; ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ(!!) ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!!!! “ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ…”

evosmos

Έξω φρενών η Σοφία Μουτίδου: «Δεν μου επιτρέπουν να δω τον πατέρα μου»

evosmos

Η Ραφαέλα μας επιστρέφει στο σπίτι- Το συγκινητικό “ευχαριστώ”

evosmos

Leave a Comment