ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το μηχάνημα που διαμέλισε την 50χρονη – Οι φρικιαστικές περιγραφές

«Μουδιασμένο» είναι ακόμα το Μεσολόγγι από τον φρικτό θάνατο που βρήκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μια 50χρονη γυναίκα η οποία διαμελίστηκε από το μηχάνημα για τα κρέατα που καθάριζε στο κρεοπωλείο που εργαζόταν.

Στην εκπομπή Tlive ο πατέρας του ιδιοκτήτη του μαγαζιού έδειξε στην κάμερα το μηχάνημα που οδήγησε στον θάνατο την άτυχη γυναίκα η οποία είχε πάει στη δουλειά εκείνο το βράδυ μαζί με την κόρη της που επίσης καθάριζε.

«Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», είπε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μετακίνηση εκτός νομού: Τι ισχύει αν θέλετε να ταξιδέψετε την Πρωτοχρονιά – Τι έχει αλλάξει

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει ότι η ανάπλαση της παραλίας γίνεται με μάρμαρα από τάφους

evosmos

Παραλήρημα τουρκικών ΜΜΕ για Σακελλαροπούλου: Δικό μας έδαφος το Αγαθονήσι

evosmos

Leave a Comment