ΕΛΛΑΔΑ

«Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος»

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 78χρονος που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού ανηλίκου, με θύμα την βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η βαφτισιμιά του τον κατήγγειλε ψευδώς, επειδή αρνήθηκε να της δώσει χρήματα, όταν εκείνη του ζήτησε.

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνει οι γονείς του που το άφησαν από 12 χρονών να μπλέξει με ναρκωτικά και αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε στην αρχή για τις καταγγελίες ο 78χρονος, μιλώντας στο Star.

«Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι’ αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό» πρόσθεσε στη συνέχεια ο «ξανθός μάγος» για τις καταγγελίες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν της έδινε τα χρήματα που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα έκανε καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος τη βίασε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι απλά τη χάιδεψε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι κάρφωσε με ψαλίδι στο στήθος τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

evosmos

Νάξος: Η ιστορία του 12χρονου αριστούχου μαθητή και βοσκού! Ξυπνάει στις 5 το πρωί για να πάει στη στάνη!

evosmos

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ GREEK MAFIA, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΟΤΑΛΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

evosmos

Leave a Comment