ΕΛΛΑΔΑ

Με το αγαπημένο του τραγούδι αποχαιρέτησαν οι φίλοι του, τον Νίκο που σκοτώθηκε στον Άλιμο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου, καθώς σήμερα έγινε η κηδεία του Νίκου, του νεαρού που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο την Μ. Τρίτη.

Οι φίλοι του ντυμένοι στα λευκά, τον αποχαιρέτησαν με το αγαπημένο του τραγούδι να παίζει από τα ηχεία: «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά/ Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός / Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί / Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις».

Συντετριμμένοι οι γονείς και η αδερφή του νεαρού, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Στο πλευρό τους πλήθος κόσμου και κυρίως οι φίλοι του Νίκου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το notia.gr, οι φίλοι του άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές τους και αμέσως μετά πήγαν στη συμβολή της οδού Νίκης με τη λεωφόρο Καλαμακίου, εκεί που ο φίλος τους άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ντροπή των LIDL: Πήγαν στον εισαγγελέα μια άπορη γιαγιά που πεινούσε και πήρε λίγο τυρί για να φάει!

evosmos

Ελλάδα vs Τουρκία/Σκόπια! Δείτε τις «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΕΣ» διαφορές στις τιμές τροφίμων και φρίξτε!!!

evosmos

Έλαμψαν με την απουσία τους στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου

evosmos

Leave a Comment