ΕΛΛΑΔΑ

Μπούκαρε με το αμάξι του στα επείγοντα του ΚΑΤ επειδή δεν υπήρχε τραυματιοφορέας! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το περιστατικό να έγινε προ τριών εβδομάδων, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη σημασία του και το πόσο ενδεικτικό είναι του μπάχαλου που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία εγκαταλείφθηκαν και πολεμήθηκαν άγρια από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία θέλει να επιστρέψει για να τα διαλύσει και να ιδιωτικοποιήσει πλήρως την Υγεία.

Όπως επιβεβαίωσε η ΠΟΕΔΗΝ για μία φωτογραφία που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, όντως ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart «μπούκαρε» στο χώρο διαλογής των επειγόντων του νοσοκομείου ΚΑΤ, καθώς ο οδηγός του, που ήταν και ο ασθενής, είχε εκνευριστεί επειδή δεν υπήρχε τραυματιοφορέας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ασθενής χρειαζόταν βοήθεια για να μετακινηθεί και δεν την έβρισκε, γι΄αυτό προχώρησε σε αυτό το… ντου. Τελικά, όπως ειπώθηκε από διάφορες πηγές, βρέθηκε λύση στο θέμα και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε.

Η απορία είναι: δεν βρέθηκε κανένας να σταματήσει το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στα επείγοντα;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βαρτζόπουλος για γυναικοκτονίες: «Είναι στη φύση του αρσενικού να είναι επιθετικό» – Σφοδρές αντιδράσεις

evosmos

Ηράκλειο: Μητέρα έχασε το παιδί της από το οπτικό της πεδίο και… έπαθε ανακοπή

evosmos

Πήλιο: Κοπάδια από μαύρες μέδουσες γέμισαν τις θάλασσες

evosmos

Leave a Comment