ΕΛΛΑΔΑ

Μυστηριώδης θάνατος 37χρονης, από ακατάσχετη αιμορραγία, στην Πάτρα

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση 37χρονης από την Πάτρα που έχασε τη ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία, με τον 40χρονο Αλγερινό σύντροφό της να έχει συλληφθεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tempo24, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας. Κάποια στιγμή η 37χρονη άρχισε να αιμορραγεί από άγνωστο σημείο του σώματός της.

Ο 40χρονος σύντροφός της, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, ισχυρίστηκε πως όταν εντόπισε την αιμορραγία, προσπάθησε με διάφορα ρούχα να τη σταματήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι και δεν έδειχνε να συνέρχεται. Εκείνος έχοντας τρομοκρατηθεί, όπως ανέφερε, κάλεσε την ΕΛΑΣ. Η Αστυνομία μετά από έρευνα τον συνέλαβε, καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκε μπλούζα με αίμα της 37χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δηλώσεις φωτιά για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

evosmos

Κάρπαθος: Σάλος για τα ψάρια που τα τηγάνιζαν ζωντανά σε καυτό λάδι – «Είναι βασανισμός»

evosmos

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment