ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που εξελίχθηκε σε δολοφονία – «Έγινε παρεξήγηση» λέει η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου»

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με την δολοφονία του 34χρονου Αλβανού από τον 33χρονο Έλληνα, έπειτα από καβγά που είχαν σε μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα. Ο δράστης, το θύμα αλλά και η νεαρή γυναίκα διασκέδαζαν μέσα στο μαγαζί και, σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δύο άνδρες δεν φέρεται να ενόχλησε την κοπέλα.

Ο καβγάς ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και στη συνέχεια οι δύο άνδρες βγήκαν απ’ έξω. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 34χρονος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον 33χρονο, ενώ άλλοι θαμώνες μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν. Ο άγριος τσακωμός, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε μία καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ. Εκεί βρήκε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά σήμερα το πρωί παραδόθηκε στις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο δράστης όσο και το θύμα είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ο 33χρονος δράστης είναι γνωστός στο νησί, καθώς διαθέτει κατάστημα. Το θύμα διέμενε στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείτο κι εκείνος στον χώρο του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ μίλησε στην εκπομπή TLive και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η 22χρονη. «Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» τόνισε η νεαρή γυναίκα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Κλειδώνουν» την Θεσσαλονίκη; – Σκέψεις για lockdown μετά τον Δεκαπενταύγουστο – Ματαίωση της ΔΕΘ;

evosmos

Στρατηγός Ζιαζιάς: «Τα BMP-1 να φύγουν από τα νησιά ΜΟΝΟ όταν θα έρθουν τα Marder»

evosmos

Κούκλος ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη: Οι τρυφερές ευχές του τραγουδιστή – «Λεβέντη μου…»

evosmos

Leave a Comment