ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου

Στις 04/05/2023, στις 14:05, εξαφανίστηκε από τον Νέο Λιμένα Μυκόνου ο Νικόλαος Κ., 15 ετών. Υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα, καθότι θα πήγαινε με φίλο του σε συναυλία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, σήμερα, 05/04/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Νικόλαος έχει καστανά μαλλιά και καστανόξανθα μάτια, έχει ύψος 1,62 και είναι 53 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο αμάνικο μπουφάν, γαλάζια φόρμα αθλητική και αθλητικά παπούτσια χρώματος χρυσαφί, μάρκας NIKE.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηλιόλουστα Χριστούγεννα – Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

evosmos

Κορωνοϊός: Μπλόκα και εντατικοί έλεγχοι στα Μέσα Μεταφοράς για τη χρήση της μάσκας

evosmos

Φωτογραφία-σοκ: «Ταμπουρωμένο» στα 6 ν.μ. το ΠΝ βλέπει να περνάει το Oruc Reis στα 9 ν.μ. από ελληνικό έδαφος

evosmos

Leave a Comment