ΕΛΛΑΔΑ

ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Έτσι ο 22χρονος Έλληνας καρατέκα έσωσε την 17χρονη από τους τέσσερις Αιγύπτιους [ΒΙΝΤΕΟ]

Εφιαλτικές στιγμές, όπως διαβάσατε χθες, έζησαν μία 17χρονη και ένας φίλος της σε παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά!

Τέσσερα άτομα τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν και αποπειράθηκαν να βιάσουν το κορίτσι.
Οι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, πλησίασαν τα δύο παιδιά και επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Ο φίλος της κοπέλας έτρεξε και ζήτησε βοήθεια.

Ένας αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη!!!

«Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, “μου λέει το κινητό μου το πέταξαν”, της λέω “είσαι καλά” τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς την ναυαγωσώστρια», περιέγραψε ο αθλητής καράτε.

«Άρχισαν να με απειλούν με κομμένα μπουκάλια και ένα κομμένο κουτάκι μπύρας. Μου πουλούσαν τρέλα και εγώ όμως έκανα το ίδιο. Κράτησα στο χέρι μου ένα στυλό και τους έκανα να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω». Με αυτό το τρόπο ο 22χρονος κέρδισε χρόνο και έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε η αστυνομία και οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ τον έκαναν! Επίθεση με μπογιές δέχτηκε ο Κώστας Αγοραστός (Εικόνες)

evosmos

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΥ “ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ”

evosmos

Γ.Βαρουφάκης: «Στα μέσα του 2021 θα πάμε σε νέο μνημόνιο με “κούρεμα” συντάξεων και μισθών»

evosmos

Leave a Comment