ΕΛΛΑΔΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς “ξαναχτύπησε” για Κασσελάκη: «Σε ένα πάρτι πήγε με φούστα και γόβες και ήταν εξαιρετικός»

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον διαφαινόμενο νικητή, Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίο είπε ότι τον είδε σε πάρτι όπου όλοι φορούσαν γόβες και φούστες και ήταν εξαιρετικός!

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο ίδιος σχολίασε: «Κασσελάκη, Κασσελάκη, Κασσελάκη. Τον έχουν ταράξει τον έρημο, τον άνθρωπο. Κάποιος έγραψε που είχε πάει σε ένα πάρτυ που ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα κάτι το οποίο βρήκα genius και μπορεί να το κοπιάρω κι εγώ και τον είδα κι ήταν εξαιρετικός κι όλοι λένε, δείχνουν, κάνουν… Δηλαδή Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο απόσπασμα – Θρησκευτικά: Δικαίωμα απαλλαγής και για τους ορθόδοξους μαθητές

evosmos

Πόρος: «Ήρθαμε για τουρισμό» λένε οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν για κατασκοπεία

evosmos

Θεσσαλονίκη: «Δέχθηκε πρόκληση μια φίλη μου, αντέδρασα στιγμιαία» λέει τώρα η ανήλικη που χτύπησε την 15χρονη

evosmos

Leave a Comment