ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να επιστρέψει στην τηλεόραση… με επαναλήψεις

Να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ζητά ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ όπως αναφέρει η δικηγόρος του πρόκειται να καταθέσει σχετικό αίτημα.

Μέσω της Κικής Πακιρτζίδου, η οποία μίλησε στον Alpha, ο ηθοποιός – που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για απόπειρα βιασμού – δηλώνει ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του, αλλά και πως έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο.

«Ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός που είναι στο στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα, αν δείτε την πλατφόρμα του στο TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος έχει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μέσα από το TikTok», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του.

Τέλος, για το αν το αίτημά τους αφορά τον βιοπορισμό του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος δήλωσε:

Ένα έργο για να υπάρχει και να προβάλλεται δεν είναι μόνο τα οικονομικά οφέλη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλώς τα δεχθήκαμε! Η Σοφία, η «ρομποτίνα» τεχνητής νοημοσύνης ποζάρει στην Ακρόπολη

evosmos

Βασίλης Γκουρούσης: «Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου δεν ήρθε να τη δω ποτέ»

evosmos

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο σκηνοθέτης του «Τροχού της Τύχης»

evosmos

Leave a Comment