ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πλανήτης κρασάρει. Τεράστιες ρωγμές ανοίγουν παντού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες ρωγμές εμφανίζονται όλο και περισσότερο στην επιφάνεια της γης. Κένυα, Ουγκάντα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, είναι μόνο μερικές περιοχές επάνω στον πλανήτη όπου η γη άνοιξε κυριολεκτικά και κατάπιε ακόμα και σπίτια ή χωριά ολόκληρα.

Μερικές φορές αυτές οι ρωγμές είναι προάγγελοι μιας ηφαιστειακής έκρηξης και μερικές φορές η φύση της εμφάνισής τους είναι απλά ακατανόητη για τους επιστήμονες.

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τον πλανήτη μας και είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανθρωπότητα να καταλάβει εγκαίρως τι είναι.

Κάποιοι το αποδίδουν στην λεγόμενη «Κλιματική Αλλαγή». Πολλοί λένε ότι αιτία είναι οι καταρρακτώδεις βροχές. Άλλοι εντοπίζουν το ζήτημα να είναι πιο «εσωτερικό» και να προέρχεται από τις τεκτονικές πλάκες του πλανήτη μας που κινούνται. Άλλοι θεωρούν πως εξωτερικοί παράγοντες συμβάλλουν και «τραβάνε» τον πλανήτη, από κάτι που ταράζει ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Για ποιό λόγο; Όσο συμβαίνει αλλού, μακριά από το σπίτι μας ή την πόλη μας, είμαστε καθησυχασμένοι. Αλλά μήπως θα πρέπει να ανησυχούμε;

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

WARNING! Huge Cracks Are Appearing All Over The World!!!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο βίντεο δείχνει γιγαντιαία φάλαινα να αρπάζει δύο γυναίκες μέσα στο στόμα της

evosmos

“Θα χτυπάμε στόχους βαθιά στην Ελλάδα”: Βαλλιστικό πύραυλο βεληνεκούς 1.000 χλμ. σχεδιάζει η Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

URALS OIL: Προσφέρει το πετρέλαιο με 15$ έκπτωση το βαρέλι και τσακίζει τις αμερικανικές πωλήσεις αργού!

evosmos

Leave a Comment