ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΗΛΙΟ: ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΡΟΙ, ΠΙΘΑΝΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ – ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ DNA ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Στο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται εικάζεται ότι ανήκουν οι δύο σοροί, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκαν την Τετάρτη (13.9.2023) και την περασμένη Παρασκευή (8.9.2023) σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου στη Μαγνησία.

Χτες, εντοπίστηκε εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο στη Μαγνησία. Περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Θεωρείται πιθανό να ανήκει στον Φίλιπ, δηλαδή στον άνδρα του ζευγαριού από την Αυστρία, κάτι που θα επαληθευτεί ή όχι από τα αποτελέσματα του DNA που έχει αποσταλεί σε ειδικά εργαστήρια. Ένα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο Φίλιπ, ενδέχεται να βοηθήσει στην προσπάθεια της ταυτοποίησης, μέσω αναγνώρισης από οικείο πρόσωπο, που μπορεί να λάβει από την ελληνική πρεσβεία σχετικές φωτογραφίες.

Όσον αφορά στη Μικαέλα, δηλαδή στη γυναίκα του ζευγαριού, πιθανολογείται ότι είναι δικό της το άψυχο σώμα που είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος, στο Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το είχε εντοπιστεί από άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ είχε ενημερωθεί ανεπίσημα και η δημοτική αρχή του Νοτίου Πηλίου.

Το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή και ταυτοποίηση στοιχείων, επίσης μέσω δείγματος DNA το οποίο είχε αποσταλεί στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. (δηλαδή θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία). Τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά από 20 ημέρες από την παράδοσή τους στο τμήμα.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν εάν πρόκειται για την Αυστριακή και τον σύζυγός της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες προτού χαθούν τα ίχνη του
Ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα από την κακοκαιρία Daniel, προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι το οποίο είχαν νοικιάσει, θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου 12 ημέρες πριν χαθούν. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Μαζί με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο για το γάμο τους και αντάλλαξαν όρκους ζωής στο δημαρχείο.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονταν τη μεγάλη τους αγάπη για το σκέιτμπορντ.

Εκείνη ασχολείτο επαγγελματικά με το άθλημα, συμμετέχοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του.

To καλοκαίρι του 2020, το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου. «Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας», είχε γράψει ο Φίλιπ στο Twitter…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνταξιούχοι: Καλούνται στον ΕΦΚΑ για να δηλώσουν την εργασία τους

evosmos

Στα χέρια της Αστυνομίας πορτοφολάδες στην Σαντορίνη που είχαν “ρημάξει” τους τουρίστες

evosmos

Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη μετά το δεύτερο στίγμα κινητού

evosmos

Leave a Comment