ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ GAY – “ΘΑ ΔΕΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ” – Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Με πολλές εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, αλλά και εκπλήξεις ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο MEGA.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, λειτουργώντας όπως πάντα ως εκπρόσωπος τύπου των gay.

«Είναι πολύ προβληματικό όταν μιλάει κάποιος και λέμε «λέει την άποψή του». Η άποψη πρέπει να εμπεριέχει γνώση, αλλιώς η άποψή σου είναι από κούφια έως ασήμαντη. Βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση που εκφέρουν την άποψή τους, που συνήθως είναι συνοθύλεμα πραγμάτων που διαβάζουν στο Facebook και δεν έχουν πάει ούτε μία φορά να δουν μία οικογένεια με ομόφυλους γονείς, δεν έχουν συνομιλήσει μαζί τους και δεν έχουν δει το παιδί».

«Αν θέλει ας ψηφίσει όχι, αλλά πρώτα πρέπει να δει ποιους γονείς θέλει να απορρίψει και να δει αυτά τα παιδιά. Είναι φοβερά συνειδητοποιημένη η απόφασή τους να γίνουν γονείς και μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζοντας όταν θα δυσκολευτούν και ότι η Πολιτεία δεν θα τους στηρίξει. Όλη η προσπάθεια αυτών των γονέων είναι να φτιάξουν ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας».

Για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και να αποφασίσει πως θα κάνει τη ζωή του. Λένε για την πυρηνική οικογέενια, ότι κινδύνευσε. Κινδύνευσε σε άλλες χώρες; Μάθαμε τίποτα, πως κινδύνευσε η πυρηνική οικογένεια στον Καναδά;».

«Λέγανε ότι θα κινδυνεύσει ο γάμος. Κινδύνευσε επειδή δύο ομοφυλόφιλοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; Οι στρέιτ φίλοι μου χώρισαν από απιστία. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι «παντρεύτηκαν κάτι ομοφυλόφιλοι απέναντι και αυτό κλόνισε τον γάμο μας». Η ελληνική οικογένεια έχει πολλές μορφές», δήλωσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε πως μπορεί να έχει σκεφτεί τον εαυτό του παντρεμένο, αλλά όχι πατέρα, καθώς δεν ξέρει εάν μπορεί να τα καταφέρει.

«Μόνο ο εαυτός μας μπορούμε να είμαστε»

Όταν προχώρησε στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του ανέφερε πως οι σχέσεις του με τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά ειλικρινείς.

«Ο άλλος δεν ήξερε πως να με προσεγγίσει πριν και τη συζήτηση την πήγαινε μέχρι ένα μέρος που πίστευε ότι θα αισθανόμουν άνετα. Στη ζωή μας μπορούμε να είμαστε μόνο ένα πράγμα, ο εαυτός μας. Η σεξουαλικότητα είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, όπως οι γονείς μας και η καταγωγή μας».

«Δυσκολευόμουν, δεν μπορούσα να μιλήσω. Στην αυλή του σχολείου που να το επικοινωνήσω; Με αγωνία προσπαθούσα να βρω 10 λεπτά που θα σταθώ στο διάλειμμα, σε ποια παρέα να κολλήσω μόνος ως ακροατής, δεν μπορούσα να μοιραστώ κάτι. Μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά, ή κάποτε έτσι μεγάλωναν. Πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα», δήλωσε.

Οι δυσκολίες που βίωσε στην εφηβεία του τον έκαναν μοναχικό, κάτι που πια δεν τον φοβίζει.

«Να με φοβίσει η μοναχικότητα στην Αίγινα; Έχουμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις. Η μοναχικότητα στην Αίγινα έχει και χαρά στην τελική ανάλυση».

Η έκκληση στον πρωθυπουργό

Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε έκκληση μέσω του MEGA στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Όλοι σας που σκέφτεστε να πάτε στη Βουλή και να ψηφίσετε, πριν το κάνετε αυτό δείτε τους και μιλήστε μαζί τους. Θέλω να κάνω και έκκληση στον πρωθυπουργό. Ας τους καλέσει αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά. Θα δει ωραίους γονείς και καλοαναθρεμμένα παιδιά. Ας τους καλέσει», είπε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Προμηθεύει ναρκωτικά τους τράπερ» – Πώς μια ανώνυμη καταγγελία «έκαψε» τον αστυνομικό – bodybuilder

evosmos

Σχολεία: Πιο πιθανό να ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου – Τι θα ισχύσει με τις μάσκες

evosmos

Ηράκλειο: Έτσι σώθηκε ο 8χρονος που έπαθε ανακοπή όσο έπαιζε – Η περιγραφή της διασώστριας

evosmos

Leave a Comment