ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαθήτριες καταγγέλλουν καθηγητή ΕΠΑΛ για σεξουαλική παρενόχληση

Μαθήτριες ΕΠΑΛ της Πάτρας κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή και ζητούν την απομάκρυνσή του από το σχολείο τους, κάνοντας μάλιστα και κατάληψη στο σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Pelop.gr οι καταγγελίες των μαθητών έγιναν στη διεύθυνση του σχολείου, η οποία αρμοδίως ενημέρωσε τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή.

Η κα Πιερρή επιβεβαίωσε τις καταγγελίες και ότι γίνονται όλες οι κινήσεις αρμοδίως για τη διερεύνηση της υπόθεσης. «Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει αναφορές. Οπως έχουμε χρέος θα διερευνήσουμε πλήρως την υπόθεση και να μην έχει κανείς αμφιβολία γι’ αυτό.
Εφόσον προκύψουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον εκπαιδευτικό, θα προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα μέτρα» είπε η κα Πιερρή και πρόσθεσε: «Εάν επιβεβαιωθούν, πρόκειται για ανεπίτρεπτες και αδιανόητες συμπεριφορές, τις οποίες πολεμάμε.

Θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο και μέσο τον μαθητικό μας πληθυσμό και τις σχολικές μας κοινότητες. Αυτός είναι ο ρόλος μας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΖΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΕΦΗ ΚΑΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ – ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ Σ. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

evosmos

Θεσσαλονίκη: Συγκίνησε η 17χρονη Μαρία που παρέλασε σημαιοφόρος με αναπηρικό αμαξίδιο στην Πολίχνη

evosmos

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία προκαλεί ξανά με ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ κατά της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου

evosmos

Leave a Comment