ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμιο: “Ασημένια” η Κορακάκη στο Μπακού!

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος σκοποβολής στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, χάνοντας την κορυφή στις λεπτομέρειες από την Κινέζα Ζιάνγκ.

Η 27χρονη Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στο πλούσιο παλμαρέ της, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση, τόσο στα προκριματικά, όσο και στον τελικό.

Παρότι δε ξεκίνησε όπως θα ήθελε, βελτίωνε σταδιακά την επίδοσή της με την πάροδο των γύρων, και κρατήθηκε κοντά στις θέσεις του βάθρου. Στην τελική 4άδα, κατάφερε να ξεπεράσει την Φαμπιάν (Ουγγαρία) και μπει στη ζώνη των μεταλλίων, ενώ στο Top-3 ξεπέρασε και την Λι (Κίνα).

Στη “μονομαχία” για το χρυσό μετάλλιο, η Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε με μειονέκτημα (220.0-219.4), και ολοκλήρωσε τον αγώνα με συγκομιδή 238.3, έναντι 239.8 της Ζιάνγκ, για να μείνει στο ασημένιο μετάλλιο, και στην δεύτερη ψηλότερη θέση του βάθρου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανθή Σαλαγκούδη: Το Survivor, οι απειλές και η παρέμβαση του πατέρα της – Η κόρη μου έχει αδικηθεί πολύ

evosmos

ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ Η ΕΥΑΡΑ!!! «Με χρησιμοποίησαν»: Αποκάλυψη για την ημέρα της ακρόασης της Καϊλή – Ο διάλογος με τη δικαστή

evosmos

Ανακοπή έπαθε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Η έκκληση του αδερφού της Φίλιππου Καμπούρη

evosmos

Leave a Comment