ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Στάθης: Ξέσπασε για την αισχροκέρδεια εν μέσω κακοκαιρίας – «Ξεφτίλες, 5 ευρώ την εξάδα νερό;»

Ακόμη και την κρίσιμη στιγμή, όπως οι τελευταίες ώρες για τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel, πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να επωφεληθούν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι κάτοικοι από τα χωριά που μετατράπηκαν σε λίμνες, καλούνται να πληρώσουν «χρυσή» την εξάδα νερού.

Τον εκνευρισμό του δεν έκρυψε ο Παναγιώτης Στάθης στον «αέρα» του Open. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, με αφορμή τα μηνύματα που πήρε για την αισχροκέρδεια που επικρατεί, μεταξύ άλλων, σε Καρδίτσα και Βόλο, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

«5 ευρώ η εξάδα το νερό. Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι; Ξεφτίλες! Ντροπή ρε παιδί μου. Μα για όνομα του Θεού!» είπε σε υψηλούς τόνους.

«5 ευρώ η εξάδα το νερό; Όταν ο άλλος πνίγεται; Ρε δεν ντρέπονται λιγάκι;» πρόσθεσε.

Ουρές για μια εξάδα στον Βόλο
Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί έξω από το δημαρχείο Βόλου, από πολίτες, που περίμεναν για πάνω από 1,5 ώρα να πάρουν μία εξάδα νερό ο καθένας.

Η υδροδότηση είναι το βασικό πρόβλημα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο, όπως δήλωσε τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο υπεύθυνος της ΔΕΥΑΜΒ, που ανέφερε μάλιστα ότι θα χρειαστεί να περάσουν πολλές ημέρες μέχρι να τρέξει το νερό στις βρύσες των νοικοκυριών.

Οι αρμόδιοι μιλούν για τεράστιο πρόβλημα με το νερό, καθώς έχουν καταστραφεί τα πάντα. Μέσα στη μέρα, από τις 6 μ.μ. και αργότερα, αναμένεται να υπάρξει υδροδότηση, από νερό από γεωτρήσεις, που θα ανοίγουν για τρεις ώρες.

Καθημερινά, οι ώρες θα αλλάζουν και οι κάτοικοι θα ενημερώνονται σχετικά.

Ωστόσο, το νερό δεν θα είναι πόσιμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άγνωστος μέχρι στιγμής παραμένει ο χρόνος αποκατάστασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φιλιππίδης: «Εγώ είμαι αγαπητός… όχι σαν τον Γ.Μπέζο μυστήριος»

evosmos

Σκόπελοι και ύφαλοι για το Πολεμικό Ναυτικό: Σωρεία παραιτήσεων (43 μόνο τον Αύγουστο) νέων αξιωματικών – Την ίδια ώρα οι νέοι προτιμούν να γίνουν… πυροσβέστες

evosmos

Εσύ το ήξερες; – Με αυτό το κόλπο θα παγώσεις σε 3 λεπτά το αναψυκτικό σου

evosmos

Leave a Comment