ΕΛΛΑΔΑ

Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»

Θέμα συζήτησης έγινε η Έλενα Παπαρίζου μετά από πρόσφατες δηλώσεις της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου».

Ο ψυχίατρος Δημήρτης Σούρας, που συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σχολίασε και τα όσα είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ίδιος συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και εναντιώθηκε σε όσα άκουσε να λέει η Έλενα Παπαρίζου.

Πιο αναλυτικά, είπε σχετικά με τα παραπάνω:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστον νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα. Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποοδεχόμαστε και σεβόμαστε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ Ο ίδιος ο πατέρας της την Κρητικιά που “έκαψε” τον 38χρονο! “Λέει ψέμματα για τις απειλές”

evosmos

O Sidarta απαντά για τον ξυλοδαρμό σε live του – «Δεν υποστηρίζω τη βία, δεν κυκλοφορώ με μπράβους»

evosmos

Θεσσαλονίκη: «Ο Νορβηγός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς του», λέει ο δικηγόρος

evosmos

Leave a Comment