ΕΛΛΑΔΑ

«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» – Ξέσπασε σε λυγμούς θεία του 29χρονου που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν (βιντεο)

Με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο ανιψιός της χάθηκε τόσο άδικα, η θεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, ξεσπά μιλώντας για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

«Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. Αεκτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και τον έφαγαν. 29 χρονών παλικάρι, βιοπαλαιστής. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η αδερφή της υπέστη έμφραγμα όταν έμαθε τον χαμό του παιδιού της.

«Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Την έχουμε στον Ερυθρό, εκεί που πήγανε και το παιδάκι μας. «Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; Πώς θα ζήσει η αδερφή μου, δεν ξέρω!» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Πρέπει να τους φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα ότι είναι απατεώνες

evosmos

Φολέγανδρος: Ισόβια στον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

evosmos

«Σπίτι μου»: Ποιοι και πώς μπορούν να ωφεληθούν – Δικαιούχοι, προϋποθέσεις και παραδείγματα

evosmos

Leave a Comment