ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τον αστυνομικό που κατηγορείται για εκβιασμό! – Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ώρες πριν την απολογία του! Kάνει τον …ψόφιο κοριό!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο αστυνομικός που συνελήφθη και κατηγορείται για εκβιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο 53χρονος αξιωματικός νωρίς το απόγευμα της Τρίτης επικαλέστηκε λόγους υγείας.
Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και στις 16:20 πραγματοποιήθηκε η διακομιδή του από τα κρατητήρια στο νοσηλευτικό ίδρυμα συνοδεία αστυνομικών. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υπεβλήθη σε ακτινογραφία θώρακος ενώ παραπέμφθηκε για ακτινογραφία και βιοχημικές εξετάσεις και θα κριθεί εάν χρειαστεί εισαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία του ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης. Να σημειωθεί επίσης πως τη Δευτέρα, ο Εισαγγελέας άσκησε στον Χανιώτη αστυνομικό τις κατηγορίες της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και της δωροδοκίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – “ΑΡΩΜΑ” ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΤΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

evosmos

Πλασματικά έτη: Διαβατήριο για σύνταξη έως και 7 χρόνια νωρίτερα

evosmos

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για τρεις φίλους στη Χαλκιδική – Τα πειστήρια της ενοχής τους σε μια φωτογραφία

evosmos

Leave a Comment