ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ρόδος: Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού τουρίστα πριν «χτυπηθεί» από κεραυνό

Οι τελευταίες στιγμές του Βρετανού τουρίστα, Σκοτ Σέντον, στη Ρόδο, λίγο πριν “χτυπηθεί” από κεραυνό, έχουν καταγραφεί σε βίντεο που ανήρτησε η “Daily mail.

Το βίντεο δείχνει τον άτυχο 26χρονο να βγαίνει από τη θάλασσα, ευδιάθετος, ενώ όλα έδειχναν ότι η καταιγίδα που είχε πλήξει τη Ρόδο είχε κοπάσει.


Το συγκεκριμένο υλικό παραχωρήθηκε στο βρετανικό μέσο από την συντετριμμένη οικογένειά του, η οποία ζήτησε να δημοσιοποιηθεί για να δείξει ότι ο Σκοτ Σέντον είχε φύγει από τη θάλασσα, όταν συνέβη το περιστατικό και δεν ενεργούσε με απερισκεψία.

.

 

 

Η συντετριμμένη μητέρα του 26χρονου δήλωσε ότι περνούσε «τις καλύτερες στιγμές της ζωής του» πριν από τον τραγικό θάνατό του το απόγευμα της Δευτέρας, όταν, όπως είπε, «ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει».

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές ο Σκοτ έχασε τη ζωή του, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καταιγίδας στην Αγία Αγάθη, καθώς η στενή του φίλη, η 24χρονη Άννα Βίντμουρ τον παρακαλούσε να απομακρυνθεί.

Όμως η μητέρα και ο πατέρας του Σκοτ, οι οποίοι βρίσκονταν στο ασθενοφόρο, καθώς οι τραυματιοφορείς προσπαθούσαν να του σώσουν τη ζωή, δήλωσαν ότι ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και η καταιγίδα που προηγήθηκε, είχε προφανώς τελειώσει. Επισημαίνουν, ακόμα, ότι το βίντεο δείχνει πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη επικείμενης ηλεκτρικής καταιγίδας, όταν ο 26χρονος επέστρεψε στην παραλία το απόγευμα της Δευτέρας υπό το φως του ήλιου και μερική μόνο συννεφιά.

Η οικογένειά του επιμένει ότι ο Σκοτ γνώριζε τους κινδύνους της θάλασσας και του καιρού στην Ελλάδα, όπου ζούσαν για χρόνια πριν επιστρέψουν στο Λίβερπουλ. «Ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Ήταν έμπειρος κολυμβητής. Γνωρίζει το νερό και το σέβεται. Δεν ήταν κάποιος ανόητος τουρίστας που ανεβαίνει σε μια σανίδα για να πάει κάπου επικίνδυνα. Γελούσε βγαίνοντας από το νερό. Έβαλαν τα κανό στην ακτή, στέκονταν στην εξέδρα και αγκαλιάζονταν. Δεν κινδύνευε και δεν τον τράβηξαν από το νερό. Οι ντόπιοι τον αγαπούσαν και πήγε εκεί σχολείο. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την απώλειά του», τόνισε ο 68χρονος πατέρας του, Στέφεν.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 26χρονου, Τζάκι, ανέφερε πως «βγήκαν από το νερό και ήταν τόσο χαρούμενοι. Γελούσαν και ζήτησαν από τον φίλο του να τραβήξει το βίντεο. Κατέβασαν τις σανίδες του και ο κεραυνός τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού. Ο Σκοτ δεν είχε μεταλλικά αντικείμενα επάνω του, μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια. Φαινόταν πως η καταιγίδα είχε περάσει, ο κίνδυνος είχε φύγει. Ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα. Δεν βρισκόταν επάνω στη σανίδα. Όταν ο Σκοτ έπεσε, έπεσε στο νερό. Ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσει η Άννα και έτσι ένας Βραζιλιάνος ήρθε για να βοηθήσει. Ο γιος μου είχε βγει από τη θάλασσα και περνούσε τόσο όμορφα, αλλά ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει. Τον χτύπησε κεραυνός μέσα σε μια στιγμή. Ήταν ένα τρομερό, θλιβερό πράγμα αυτό που συνέβη. Του είχα στείλει μήνυμα να μην ξαναμπεί στη θάλασσα και του είπα ότι ερχόταν καταιγίδα, ώστε να είναι ενήμερος».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ -“ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ” ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

evosmos

«Εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή αποφάνθηκε το δικαστήριο

evosmos

Πόρτο Κατσίκι: Ελλιμενισμός πλοίου δίπλα στους λουόμενους με μουσική στη διαπασών

evosmos

Leave a Comment