ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ 13 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ “ΣΥΝΕΛΑΒΕ” Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση με την «σύλληψη» λαθρομεταναστών από  πολίτη στον Έβρο, με τις καταστροφικές πυρκαγιές να είναι σε εξέλιξη.

Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 13 από τους συγκεκριμένους παράνομους λαθρομετανάστες για απόπειρα εμπρησμού!

ΠΟΙΝΙΚΗ

Ο πολίτης που τους «συνέλαβε» -και ασκήθηκε και στον ίδιο ποινική δίωξη σε βαθμό μάλιστα κακουργήματος- έδωσε στις Αρχές αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και ο εισαγγελέας μετά από έρευνα, τα δέχτηκε! Να σημειωθεί ότι στοιχεία βρέθηκαν και στα κινητά των μεταναστών.

Μάλιστα για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ αναφέροντας: «Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία στη διάρκεια του Αυγούστου αποτρέπει κατά μέσο όρο στον Έβρο περίπου 900 ημερησίως παράνομες εισόδους στη χώρα μας και συλλαμβάνει εκατοντάδες διακινητές».

Και στέλνει το μήνυμα πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ακραία υπουργικά φαινόμενα

evosmos

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

evosmos

Αντώνης Τασσόπουλος: Αποδέχτηκα την πρόταση για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Πραξεις για την Μακεδονία με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Παπαστεργίου

evosmos

Leave a Comment