ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

«Κινδυνεύω» – Τα τελευταία λόγια της 27χρονης Αναστάζια – Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα! Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την στυγερή δολοφονία της 27χρονης κοπέλας

Νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση-θρίλερ στην Κω με θύμα την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, με τις Αρχές να κρατούν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

«Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω» φέρεται να έγραφε στα τελευταία της μηνύματα προς τον Πολωνό σύντροφό της η 27χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό της τηλέφωνο, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα για τη νέα γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα,  η 27χρονη που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, ήταν δεμένη χειροπόδαρα! Μάλιστα, αυτός που την σκότωσε και την μετέφερε στο σημείο, είχε βάλει τη νεκρή κοπέλα μέσα σε δύο σακούλες. Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα της, στην οποία δεν υπήρχαν χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της κοπέλας βρήκε περαστικός στην περιοχή Μαρμάρι (όπου βρίσκεται το σπίτι του 32χρονου), πεταμένο μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, ενώ είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

anastazia

 Αναμένονται οι εξετάσεις
Υπενθυμίζεται ότι κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, ούτε τα ρούχα που φορούσε τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας της στην Κω, ούτε τα παπούτσια της, ούτε η τσάντα της, δεν έχουν βρεθεί ακόμα, όπως αποκάλυψε στο Star η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου έχει κατασχεθεί και εξετάζεται εκτός από το κινητό της Πολωνής κοπέλας και αυτό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται με τις κατηγορίες –προς το παρόν- της αρπαγής.

Με βάσει νέο ιατροδικαστικό υλικό που ήρθε σήμερα  σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ., όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου, γίνεται ένας αγώνας δρόμου, ώστε μέχρι αργά το βράδυ σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και οι έλεγχοι (βιολογικές εξετάσεις, ανάλυση DNA) στη σορό της Αναστάζια, ώστε να έχουν αύριο οι ανακριτικές Αρχές πλήρη φάκελο των ευρημάτων της υπόθεσης, κατά την απολογία του Μπαγκλαντεσιανού.

Οι έρευνες συγκεκριμένα εστιάζονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία για το ποιος (ή ποιοι) είναι οι δράστες της δολοφονίας.

ανασταζια

Έφυγαν από την Ελλάδα ο σύντροφος και η μάνα της 27χρονης
Η κ.Δημογλίδου ερωτώμενη για τον σύντροφο της 27χρονης είπε ότι ούτε έχει προσαχθεί, ούτε κρατείται για κάποιο αδίκημα και εφόσον η ανακρίτρια δεν τον χρειάζεται προς το παρόν κάτι άλλο, του επετράπη να αποχωρήσει από την Ελλάδα, κάτι που έκανε σήμερα μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια.

Ζητήθηκε ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεση των ελληνικών Αρχών εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

Ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Ο Πολωνός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποιες αρχικές του καταθέσεις σε σχέση με το κατά πόσο το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο Μπαγκλαντεσιανό (ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν και στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και εκείνοι) αλλά και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η φίλη του το βράδυ της Δευτέρας.

Οι συγγενείς της 27χρονης, όπως ειπώθηκε στο Star από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ζουζούνη του «Έκφραση 97», δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια νομική ενέργεια, ενώ αποκάλυψε ακόμα ότι ο σύντροφός της απενεργοποίησε χθες το βράδυ το προφίλ του στο facebook.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Μπαγκλαντεσιανός
Ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου για αρπαγή, Ζαφείρης Δρόσος, είπε στην ΕΡΤ και σε Πολωνούς δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες:

«Μένει εδώ, σχεδόν 11 χρόνια. Δεν έχει δώσει δικαίωμα στις Αρχές για ο,τιδήποτε. Απ’ τα μηνύματα, που αντάλλαξαν φαίνεται ότι απλά μιλούσαν και δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή της».

Από τις Αρχές εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος της άτυχης κοπέλας.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας δημοσιεύτηκε η ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι ο θάνατος της Πολωνής προήλθε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος, εάν δηλαδή ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιο βρόγχο και αυτό γιατί το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Αιχμές κατά της ΕΛ.ΑΣ από τον πατέρα της 27χρονης
Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, Αντρέι Ρουμπίνσκι, έκανε χθες δηλώσεις σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης και αφού τη χαρακτήρισε «απερίσκεπτη», είπε ότι είχε κακό προαίσθημα και άφησε και αιχμές για την αρχική αντίδραση της ελληνικής αστυνομίας:

«Ήταν ένα καλό κορίτσι αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Όταν η σύζυγός μου πέταξε για Ελλάδα την Παρασκευή είχα ήδη ένα κακό προαίσθημα… Της το είπα θα πας για ένα πτώμα’. Το πρωί η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι θα πήγαιναν σήμερα με τον Μικάλ  τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα. Η σορός της λέγεται ότι ήταν σε άθλια κατάσταση επειδή είχε παραμείνει για έξι ημέρες στη ζέστη. Αρχικά η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα τη σορό, ώστε να μη σοκαριστεί η σύζυγός μου. Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχαν απαγάγει σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά όταν ο συλληφθείς 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ήδη ότι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καλό τέλος. Λίγες ημέρες πριν η Αναστάζια είχε κάψει το χέρι της και είχε μια χαζή ιδέα. Αυτό το έγκαυμα τη σκότωνε επειδή την απασχολούσε πολύ η εμφάνισή της. Έτριβε το χέρι της με αλοιφές αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση.

Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τς@γ@ρ@λ@κι. Κουβέντιασε με τα παιδιά στην αγορά και της υποσχέθηκαν να της φέρουν ένα. Την εξαπάτησαν προφανώς περιμένοντας να νυχτώσει. Ίσως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών που είχε περάσει μαζί τους. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της είπε ότι ένας άνδρας θα την έπαιρνε μαζί του. Αλλά αντί γι’ αυτό, την οδήγησε σε κάποιο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το ότι αγνοούνταν μας το είχε πει ο φίλος της από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιο τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι. Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτηση από την αρχή, ήταν ο σύνδεσμός τους με την ελληνική αστυνομία».

ana2

Κως – Νέα μαρτυρία: «Έτρεχε και ήταν αλαφιασμένος» – Οι κινήσεις του 32χρονου

Τις επόμενες μέρες, από τη δολοφονία στην Κω, μέρες ο Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να είχε περίεργη συμπεριφορά σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μάρτυρας

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε μία πολύ σημαντική μαρτυρία που έχει τεθεί σε γνώση των Αρχών που ερευνούν τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Ειδικότερα, κάτοικος της Κω και συγκεκριμένα μία γειτόνισσα των αλλοδαπών, αποφάσισε να μιλήσει και να καταθέσει ό,τι ξέρει, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Τις επόμενες ημέρες από τη δολοφονία ο Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να είχε περίεργη συμπεριφορά σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μάρτυρας

«Αυτός (ενν. ο 32χρονος), όποτε περνούσε, χαιρετούσε τη μητέρα μου. Την Τετάρτη πέρασε και δεν τη χαιρέτησε καθόλου, περίπου στις 7:30 το απόγευμα. Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια. Μετά από ένα μισάωρο, πάνω-κάτω, πέρασαν αστυνομικοί με τον σύντροφο της κοπέλας και της έδειχναν φωτογραφίες και την αναζητούσαν» λέει η κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον Alpha.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας για τον 32χρονο

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτοί ήταν και οι ιδιοκτήτες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης με το οποίο καταγράφηκαν οι κινήσεις του κρατούμενου.

«Η μαμά μου είπε στην Αστυνομία για τις κάμερες το Σάββατο το πρωί. Γνωρίζαμε ότι το καταγραφικό έγραφε για δύο μέρες, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί τελικά είχε κρατήσει και τις προηγούμενες. Μας είπαν (ενν. οι αστυνομικοί) ότι ήταν μέχρι τα ξημερώματα (ενν. εκεί η 27χρονη), γιατί το υλικό βοήθησε να βρεθεί η κοπέλα και τη βρήκαν τελικά την επόμενη μέρα. Το σημείο που βρέθηκε είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από εδώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Πέθανε η Ροζίτα Σώκου σε ηλικία 98 ετών

evosmos

Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»

evosmos

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! 65χρονος στην Χαλκιδική επιτέθηκε στην σύζυγο και στην κόρη: «Κρυφτείτε, θα σας σφάξω όλους»

evosmos

Leave a Comment