ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, καθώς ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του στου Ζωγράφου και απειλεί τους αστυνομικούς να μην πλησιάσουν γιατί θα πυροβολήσει.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να μεταπείσει τον ηλικιωμένο άνδρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί πολίτης κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι τη νύχτα άκουσε πυροβολισμούς από το ρετιρέ πολυκατοικίας στην οδό Αγίας Λαύρας.
Οι ένστολοι, που έφθασαν στο σημείο, χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και άκουσαν τον ένοικό του να τους ζητά να φύγουν, αλλιώς θα τους πυροβολήσει. Αφού είδαν ότι αδυνατούν να τον μεταπείσουν, μαζί με συναδέλφους τους, απέκλεισαν την περιοχή και κάλεσαν διαπραγματευτή της Αστυνομίας, προκειμένου να αναλάβει τις συνομιλίες με τον οπλισμένο ηλικιωμένο.
Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στην οδό Αγίας Λαύρας στου Ζωγράφου και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, ο οποίος μένει μόνος και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ με μια κυνηγετική καραμπίνα λίγο μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα πυροβολούσε σε έξαλλη κατάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Το βασανάκι μου”: Η 19χρονη κόρη του Διονυσίου εμφανίστηκε στα μπουζούκια με λευκό crop top και όλοι κοιτούσαν εκείνη

evosmos

Λάρισα: Νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Στη ΜΕΘ η μητέρα του

evosmos

Άγριο ξέσπασμα στο twitter για τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment