ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο “ΔΡΑΚΟΣ” των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ και είναι 23 ΕΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, τον οποίο μάρτυρες είχαν περιγράψει ως νεαρό άτομο, ξανθό με γαλανά μάτια, έχει πλέον συλληφθεί.

Σύρος ο άντρας που επιτέθηκε σε γυναίκες – Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ – Δείτε φωτογραφία

«Δράκος» των Εξαρχείων: Αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του – Είναι 23 ετών, συριακής καταγωγής και αποφυλακίστηκε πρόσφατα

Την ώρα που ο τρόμος και το σοκ στην περιοχή των Εξαρχείων κλιμακώνεται μετά το μπαράζ επιθέσεων σε τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι με σκοπό την σεξουαλική κακοποίησή τους και τον βιασμό τους, οι Αρχές βρίσκονται στο κατόπι του επίδοξου βιαστή, του «δράκου», ο οποίος μέσα σε 48 ώρες κατάφερε να σπείρει τον πανικό.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων τον έχουν ήδη ταυτοποιήσει και τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, συριακής καταγωγής, ο οποίος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών τον Αύγουστο του 2023, έχοντας καταδικαστεί το 2022 (ή το 2020 κατά άλλες πληροφορίες) για απόπειρα βιασμού!

 
Ο 23χρονος αλλοδαπός

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις καταγγελίες, τρεις από νεαρές γυναίκες και μία από μια ανήλικη 13 ετών, ενώ η Ασφάλεια Εξαρχείων εξετάζει και μια πέμπτη καταγγελία.

Το Open μετέδωσε ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα θύματα που δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 60ΧΡΟΝΗ (ΦΩΤΟ)

evosmos

Αν δεν νιώθετε ευτυχισμένοι πείτε «αντίο» σε αυτές τις 10 συνήθειες

evosmos

Δείτε αναλυτικά πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

evosmos

Leave a Comment