ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ η Δαρμουσλή μετά τον εμπρησμό στο εστιατόριο του συζύγου της – Αναλαμβάνει το τμήμα εκβιαστών. Τα κυκλώματα της νύχτας δρουν ανενόχλητα!

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το ιταλικό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και ένα μωρό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

 

Πρόκειται για το διάσημο εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, με τις αρχές να ερευνούν εμπρηστική επίθεση. Μεταξύ των ιδιοκτητών του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη αλλά και η πρώην τηλεοπτική γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη.

 
Αγγελιδάκη-Δαρμουσλή

Μάλιστα, η ηθοποιός στις πρώτες τις δηλώσεις, εμφανώς τρομαγμένη, ανέφερε ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μην τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος που βρισκόταν στον χώρο.

«Από τα δελτία ενημερώθηκα. Δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου, για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4-5 το πρωί και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει τραυματιστεί άνθρωπος» ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή μιλώντας στο Πρωινό και πρόσθεσε:

«Κάμερες υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα και πού έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι καήκαν, ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας τίποτα, γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι πού φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, ήταν τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε απειλές, ούτε μίση είχε η οικογένειά μας. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν να δουν τι θα γίνει».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έλληνας πιτσιρικάς έγινε παγκόσμιο viral με την… αποτυχία σε σουτ που έριξε σε λούνα παρκ [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Εστία υπερμετάδοσης: Τρεις στους τέσσερις που ελέχθησαν και βρέθηκαν με κορωνοϊό ήταν αλλοδαποί!

evosmos

Έκτακτο «δώρο Πάσχα» έως 300 ευρώ – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

evosmos

Leave a Comment