ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό τροχαίο σε κάμπινγκ: Αυτοκίνητο καταπλάκωσε σκηνή με μωρό – Τραυματίστηκαν εννέα άτομα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Ουαλία με ένα όχημα να βγαίνει εκτός πορείας και να πέφτει πάνω σε μια σκηνή κατασκηνωτών, μέσα στην οποία μάλιστα βρισκόταν και ένα μωρό. Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός συνολικά εννέα ατόμων.

Το περιστατικό συνέβη στις 22:40 μ.μ. του Σαββάτου (τοπική ώρα), όταν το όχημα βγήκε από τον δρόμο, αναποδογύρισε και κατρακύλησε στο κάμπινγκ «Newgale Campsite» που βρίσκεται  στο Πεμπρόκσιρ  της δυτικής Ουαλίας και καταπλάκωσε μία σκηνή. Από τους εννέα τραυματίες, οι έξι κατέληξαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail.

Το αυτοκίνητο φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα σε κατηφόρα και προσπάθησε να φρενάρει πριν από το ατύχημα, αλλά για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του.

Οι ιδιοκτήτες του κάμπινγκ, Κλαίρη και Μάικ Χάρις, υπήρξαν μάρτυρες του συμβάντος και τόνισαν πως «ως εκ θαύματος ένα μωρό που βρισκόταν μέσα στη σκηνή έμεινε σώο».

Γιατροί που βρίσκονταν στην κατασκήνωση τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την παράσυρση, ενώ στο σημείο εστάλη και ελικόπτερο διάσωσης. Τα έξι από τα θύματα του τροχαίου μεταφέρθηκαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία για περίθαλψη. Μάλιστα, δύο εξ αυτών  βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αναταράξεις από το «όχι» της ελληνικής κυβέρνησης στην άφιξη τουριστών από τη Βρετανία

evosmos

Αγιά Σοφιά: Ο θάνατος του μουεζίνη μέσα στον ναό σοκάρει Τουρκία και Ελλάδα

evosmos

Υποβρύχιο Titan: Ο μυστηριώδης ήχος που άκουγαν οι διασώστες – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

evosmos

Leave a Comment