ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Βαθύπλουτη ηθοποιός έφτασε να ζει με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο! Πως χρεοκόπησε η «Ντόνα» από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»;

Σε ένα τροχόσπιτο εθεάθη να μένει, μαζί με τα πέντε παιδιά της, η κόρη του πλουσιότερου παραγωγού του Χόλιγουντ, Τόρι Σπέλινγκ.

Η κόρη του Άαρον Σπέλινγκ, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει μετακομίσει σε ένα μοτέλ με τα πέντε παιδιά της μετά το διαζύγιο, τώρα φαίνεται πως έχει επιλέξει ενα τροχόσπιτο.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Ντόνα στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210) φαίνεται – ή τουλάχιστον θέλει να δείξει – ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Παρόλο που είναι η κόρη ενός από τους πλουσιότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ, το πρόβλημα που είχε με τη διαχείριση τψν χρημάτων έκανε τον πατέρα της να της αφήσει μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του, στη διαθήκη του.

Και τα πράγματα δυσκόλεψαν, ως φαίνεται ακόμα περισσότερο μετά το διαζύγιο με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ.

Στις εικόνες που δημοσίευσε αποκλειστικά η DailyMail, η πρώην σταρ του Beverly Hills, 90210 – που πέρασε τα παιδικά της χρόνια ζώντας σε μια έπαυλη αξίας 165 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκε στον μεγιστάνα πατέρα της – φαίνεται πίσω από το τιμόνι του τροχόσπιτου, να οδηγεί μέχρι ένα κάμπινγκ, όπου διαμένουν αυτή και τα παιδιά της.

Η οικογένεια ξεφόρτωσε πολλά αντικείμενα από το όχημα, όπως καρέκλες για κάμπινγκ, ψυγείο, σόμπα, τραπέζι – ακόμα και ένα μεγάλο χαλί.

«Η εικόνα αυτή είναι μια έντονη αντίθεση από το τεράστιο γαλλικό αρχοντικό σε στιλ πύργου 56.500 τετραγωνικών ποδιών όπου μεγάλωσε με τον μεγιστάνα της τηλεόρασης πατέρα της Άαρον Σπέλινγκ και η μητέρα της Κάντι, στην πλούσια γειτονιά Holmby Park

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το Page Sixη μητέρα της Τόρι, Κάντι Σπέλινγκ μίλησε με την κόρη της και της είπε ότι έχει βρει ένα σπίτι για να ζήσει με τα εγγόνια της — αλλά η ηθοποιός αρνήθηκε να μετακομίσει εκεί.
«Η Candy πέρασε ώρες στο τηλέφωνο προσπαθώντας να βρει ένα σπίτι», αναφέρουν πηγές στο PageSix.

Η Τορι Σπέλιγκν ωστόσο αρνήθηκε κάθε βοήθεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα χρήματα που κερδίζουν οι αθλητές στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου για τις επιτυχίες τους – Τα μετάλλια και οι θέσεις στην πρώτη εξάδα

evosmos

ΣΤΗ ΣΩΣΤH ΠΛΕΥΡA ΤΗΣ ΙΣΤΟΡIΑΣ Η ZAKHAROVA (ΡΩΣΙΑ): ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

evosmos

Ο Sylvester Stallone αποχαιρετά τον Carl Weathers – “Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές”

evosmos

Leave a Comment