ΕΛΛΑΔΑ

Στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Υγεία» όπου μεταφέρθηκε μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες.

Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αργίες 2023: Πότε «πέφτουν» – Τα τριήμερα του νέου χρόνου! Η νέα χρονιά δίνει αρκετές μέρες χαλάρωσης…

evosmos

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ! Περισσότερες από 115.000 διακοπές ρεύματος ως τις 31 Δεκεμβρίου – Αυτό που έρχεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

evosmos

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Γύρισα σελίδα στη ζωή μου»

evosmos

Leave a Comment