ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα 23 αστυνομικοί που έβαλαν την υπογραφή τους για την φρουρά Φουρθιώτη! Η έρευνα στο Εσωτερικών Υποθέσεων και οι εντολές από το Μαξίμου για το αγαπημένο τους παιδί που ήθελε θωρακισμένο αυτοκίνητο και 24 φύλαξη με την μέριμνα του τότε υπερυπουργού Γεραπετρίτη

Δυόμιση ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον Μάρτιο του 2021 όταν ξέσπασε η απίστευτη ιστορία της φρούρησης από αστυνομικούς της Γενικής Διεύθυνσης Επισήμων του Μένιου Φουρθιώτη με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου και τότε αρχηγού της αστυνομίας Καραμανλάκη και ακόμη η υπόθεση αυτή δεν φαίνεται να έχει κλείσει.

Όπως πληροφορούμαστε στο edolio5 υπάρχει σε εξέλιξη Εισαγγελική έρευνα για τους λόγους που είχαν διατεθεί αστυνομικοί συνοδοί του Φουρθιώτη και προ ήμερών ο Εισαγγελέας ζήτησε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να πάρει ανωμοτί καταθέσεις από 23 στελέχη της Γενικής Επισήμων, με συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να εξακριβωθεί για ποιους λόγους και με ποιων τις εντολές είχαν διατεθεί τέσσερεις αστυνομικοί συνοδοί με θωρακισμένο αυτοκίνητο, αλλά και περιπολικά για 24ωρη περιπολία στο σπίτι και τα γραφεία της εταιρίας του.

Μάλιστα τότε είχαν αποκαλυφθεί, απίστευτες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η …επιθεώρηση των πολυτελών θωρακισμένων οχημάτων της Γενικής Επισήμων, που έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης μέχρι να αποφασίσει ποιο θα επιλέξει (!), με τις πληροφορίες τότε να κάνουν λόγο για παρέμβαση του Γεραπετρίτη υπέρ του από την Κατεχάκη.

Και εάν οι τότε πληροφορίες γίνουν σήμερα, με την Εισαγγελική έρευνα, καταθέσεις, η υπόθεση αυτή θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!! Όπως τονίζουν μάλιστα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο edolio5, το γεγονός ότι οι μάρτυρες έχουν κληθεί για ανωμοτί κατάθεση, πρακτικά σημαίνει πως είναι εν δυνάμει κατηγορούμενοι. Και φυσικά κανένας δεν θα δεχθεί να κατηγορηθεί επειδή εκτέλεσε “άνωθεν εντολές”. Θα τα πουν όλα με το Ν και με το Σ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος που κράτησε δέκα μέρες, η Φαίη Μαυραγάνη και τα παιδιά του που δε θέλει να γίνουν δημοσιογράφοι

evosmos

Κόρινθος: 11χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 9χρονη αδερφή του

evosmos

Βιτριόλι – Φίλη Ιωάννας: «Έχουν αναφερθεί τερατώδεις ανακρίβειες» ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Leave a Comment