ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς του νεκρού βρέφους μαζεύτηκαν να λιντσάρουν τον πατέρα που το ξέχασε στο αμάξι

Δεν μπορεί να τη χωρέσει ο νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στην Άρτα, όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο όπου το ξέχασε ο πατέρας του για ώρες ολόκληρες.

Το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο σημείο βρίσκονται οι γονείς του παιδιού σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας έχασε τις αισθήσεις του.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν συγγενείς της μητέρας οι οποίοι απειλούν ότι θα λιντσάρουν τον πατέρα, ο οποίος την ίδια ώρα βρίσκεται στον χώρο φρουρούμενος από αστυνομικούς. Η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον σύζυγό της και ζητά επίμονα να τον δει προκειμένου να της δώσει εξηγήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας είχε αναλάβει το πρωί να πάει στο στον βρεφονηπιακό σταθμό το μωρό. Έφυγε από το σπίτι μαζί με την σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας ξέχασε το μωρό στο όχημα, δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί από τον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως δεν το βρήκε εκεί. Πανικόνλητη κάλεσε τον πατέρα και εκείνος συνειδητοποιήσε τι είχε συμβεί. Έτρεξε στο αυτοκίνητο όπου βρήκε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του, με αφρούς στο στόμα.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Φωτιά» η φετινή Τσικνοπέμπτη – «Τσούζουν» οι τιμές των κρεάτων

evosmos

Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη

evosmos

Ανακοπή 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Πώς κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του

evosmos

Leave a Comment