LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου – Η τρυφερή αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο στα social media

Την ονομαστική της γιορτή και τα γενέθλιά της, έχει σήμερα η κόρη της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου και η ηθοποιός, θέλησε να της ευχηθεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε, μια εικόνα όπου έχει τη Μαρία στην αγκαλιά της, γράφοντας τις ευχές της ενώ έκανε και μια τρυφερή αναφορά στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο που λείπει τα τελευταία χρόνια από κοντά τους.
«Σαν σήμερα γεννήθηκες και γεμίσε η ζωή μας με ότι πολυτιμότερο μας έδωσε η Παναγια, αυτή την ευλογημένη μέρα. Χιλιόχρονη και Χαρούμενη υπέροχο μου πλάσμα».

«Προχώρα Μαράκι μου με Αγάπη και Πίστη όπως εσύ ξέρεις! Και εμείς πάντα κοντά σου. Εγώ από εδώ και ο μπαμπάς σου από εκεί!!!! Πολλές ευχές για όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Η Παναγία μας να μας προστατεύει!!!» γράφει η Άντζελα Γκερέκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΘΑΝΟ! Έβγαλε 70 χρονών την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα

evosmos

«Είμαι 50 ετών και δεν έχω οικογένεια ακόμη όμως ψάχνω τον έpωτα»

evosmos

H Μπέσσυ Αργυράκη σε πιπεράτες αποκαλύψεις: «Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο. Ήταν στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία»

evosmos

Leave a Comment