ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει το μνημείο με τα ονόματα των φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη

Ένα συγκλονιστικό μνημείο με τα ονόματα των φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έφτιαξαν φοιτητές του ΑΠΘ στο campus της σχολής.

Μέλη φοιτητικών συλλόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έκαναν σήμερα το πρωί τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο για τα αποκαλυπτήρια, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα για το “προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη”, όπως το χαρακτηρίζουν.

Ανατριχίλα προκάλεσε η στιγμή που συγγενής θύματος του δυστυχήματος αντίκρισε το μνημείο με δάκρυα στα μάτια.

Επίσης, προβλήθηκε βίντεο με κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη λίγο καιρό μετά το συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαλκιδική: Μεγάλες καταστροφές από την ισχυρή χαλαζόπτωση – Σε απόγνωση οι αγρότες

evosmos

Σπάτα: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή- Τι έδειξε νέα έρευνα

evosmos

Κορωνοϊός: Μπλόκα και εντατικοί έλεγχοι στα Μέσα Μεταφοράς για τη χρήση της μάσκας

evosmos

Leave a Comment