ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ

Από τις 25 έως τις 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου από τον ΕΦΚΑ.

Δεδομένου ότι οι συντάξεις προπληρώνονται τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαΐου είναι:

Την Τρίτη 25 ή την Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 924.428 συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
Την Τετάρτη 26 ή την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.551.554 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
Την Πέμπτη 27 ή την Παρασκευή 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.553,927 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καινούργιου – Τσαλίκης: Η on air αντιπαράθεση ανάμεσά τους – «Δεν σεβάστηκες το συλλογικό πένθος»

evosmos

Εξαφάνιση 22χρονης από τα Χανιά – Στις 12 Δεκεμβρίου χάθηκαν τα ίχνη της (ΦΩΤΟ)

evosmos

«Εδώ επιδοτούμε το καθισιό»! Πήρε ρομπότ-σερβιτόρα γιατί δεν έβρισκε εργαζόμενους!! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment