LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σuγκλονiζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Χάσαμε δυο μωρά στον 5ο μήνα της κύησης»

O Σταύρος Νικολαΐδης μιλησε στην On Time και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει και εξομολογήθηκε τις φορές που έχει κλάψει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και τις τρείς αποβολές που είχαν με τη γυναίκα του.

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι να κλάψω. Μπορεί να κλάψω και σε μια ταινία. Δηλαδή, όσο εύκολα γελάω, τόσο εύκολα κλαίω. Μπορώ να συγκινηθώ και να βουρκώσω από μια διαφήμιση. Αλλά οι πιο δύσκολες στιγμές μου που στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς ήταν όταν η γυναίκα μου, η Γιώτα μου, είχε τρεις αποβολές.
Χάσαμε δυο μωρά στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μετά από ένα χρόνο, ακριβώς την ίδια εποχή, την ίδια εβδομάδα. Ήταν τραγικό. Ήταν κοριτσάκια και τα δύο. Είχαμε σκεφτεί και όνομα. Επειδή Μαίρη έλεγαν τη μάνα μου και Ελένη τη δική της, είχαμε σκεφτεί το Μαριαλένα. Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Κι ύστερα χάσαμε άλλο ένα στον τρίτο μήνα, σε μια παλίνδρομη κύηση. Όμως είναι τόσο γερές οι βάσεις της αγάπης μας που αντέξαμε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: Πατέρας κουβαλά στα χέρια το κινητικά ανάπηρο παιδί του για να ανεβούν σε γέφυρα

evosmos

Όλα όσα προβλέπονται για τους εργαζομένους και τους αστέγους λόγω καύσωνα

evosmos

Υπόθεση Πάτρας – Συγκλονιστική μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου επιτέθηκε με μπουνιές γιατί είχα τσακωθεί με φίλη της»

evosmos

Leave a Comment