ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ! Μπουρλότο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Απηύδησε η Σία Κοσιώνη και έδειξε ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ

Βραδιά γεμάτη εντάσεις είναι η αποψινή με φόντο τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν προσαρμόσει τα προγράμματά τους και έχουν στον «αέρα» εκπομπές αφιερωμένες στην εκλογική διαδικασία με τους καλεσμένους και εκπροσώπους των κομμάτων να σχολιάζουν τα αποτελέσματα.

Μάλιστα, η συζήτηση κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ η κατάσταση μύρισε… μπαρούτι και βγήκε εκτός ελέγχου. Η Σία Κοσιώνη  προσπαθούσε μάταια επί αρκετά λεπτά να επιβάλει την τάξη και στο τέλος απηύδησε.

«Κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ πάρτε μια ανάσα!», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη και στη συνέχεια σχολίασε: «Να μην αφήνουν τον κ. Γεωργιάδη να μιλήσει… Να μην μπορεί να επιβληθεί ο κ. Γεωργιάδης».

«Άστο φεύγω! Πάω στο επόμενο!», φώναξε κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των αποψινών του εμφανίσεων να μην μπορεί να «σταυρώσει» λέξη.

Η Σία Κοσιώνη χτύπησε τα χέρια της στο τραπέζι, πετάχτηκε από την καρέκλα της και είπε σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού»! Και αμέσως μετά, όπως βλέπετε στη φωτό του άρθρου, η νυφούλα σήκωσε τα χέρια ψηλά. Όποιοι συνειρμοί, καλοδεχούμενοι

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: “ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ Η ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”

evosmos

Έρχονται χιόνια- Δείτε που

evosmos

«Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος»

evosmos

Leave a Comment