ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Κατέρρευσε 24χρονη γιορτάζοντας τα γενέθλιά της στη Ρόδο

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη πήγε να γιορτάσει σε ξενοδοχείο της Ρόδου τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνώριζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ στο Μαρούσι – Συνελήφθη Ινδός για ασέλγεια σε 9χρονο και 11χρονο

evosmos

Εύβοια: Τον κατασπάραξε πίτμπουλ την ώρα που κοιμόταν!

evosmos

«Έσπασε» τη σιωπή του ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη: «Ο θείος μου την τελευταία φορά που τον είδα μου είπε ότι έχει…»

evosmos

Leave a Comment