ΕΛΛΑΔΑ

Τα βάζει και με τον Μπακογιάννη, τώρα, “το φαινόμενο” Κασσελάκης. ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε στη συγκέντρωση για το ψωράλογο “Ζαχαριάδης”! (βιντεο)

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Πειραιώς, για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» με επικεφαλής τον Κώστα Ζαχαριάδη που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι η πρώτη πολιτική εκδήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία πηγαίνει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την άφιξή του, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη. Και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαθήματα μητρότητας Χάρουλας Αλέξιου: «Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός»

evosmos

“ΒΟΜΒΑ” για την υπόθεση της Πάτρας: Χαμός με την μητέρα για το αν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο

evosmos

Εύα Καϊλή: Ξανά μπροστά στους Βέλγους δικαστές – Θα δηλώσει αθώα

evosmos

Leave a Comment