ΕΛΛΑΔΑ

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων για ξένους πολίτες

Το υπουργείο Εξωτερικών παρακαλεί τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους πολίτες που βρίσκονται στη Ρόδο και είναι σε άμεσο κίνδυνο λόγω της φωτιάς να επικοινωνούν απευθείας και αποκλειστικά με την Πολιτική Προστασία στο τηλέφωνο 112

Το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε επιπρόσθετα τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία μπορούν να καλούν αποκλειστικά ξένοι πολίτες τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων που έχει ενεργοποιηθεί λόγω των εν εξελίξει δασικών πυρκαγιών.

Εκτός από το τηλέφωνο επικοινωνίας 0030 – 210 3681730, η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών έχει θέσει στη διάθεση των ξένων πολιτών που έχουν ανάγκη αρωγής και τα τηλέφωνα 210-3681259 και 210-3681350.

Το υπουργείο Εξωτερικών παρακαλεί τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους πολίτες που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο να επικοινωνούν απευθείας και αποκλειστικά με την Πολιτική Προστασία στο τηλέφωνο 112.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βιασμός 12χρονης: Νευρικό κλονισμό έχει υποστεί ο 33χρονος που προφυλακίστηκε – Τον εξέτασε ψυχίατρος στη ΓΑΔΑ

evosmos

Κατάξανθη, με μακριά μαλλιά, ολόκληρη κοπέλα: Η Εύα Τσιμιτσέλη μεγάλωσε και ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο

evosmos

Αποπλάνηση 14χρονης στην Ηλιούπολη: O «κύριος καθηγητής» το ’παιζε πατέρας (βοηθούσε και στα… μαθήματα)

evosmos

Leave a Comment