ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέσυρε με ηλεκτρικό πατίνι και την έστειλε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (5/5) επί της οδού Σ. Βενιζέλου στο Ρέθυμνο, όταν 66χρονη πεζή, κινούμενη επί του πεζοδρομίου, παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι, με αναβάτη γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Από το τροχαίο προκλήθηκε ο τραυματισμός της 66χρονης, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Και άλλο τροχαίο με τραυματισμό 63χρονου άνδρα

Επίσης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες την 03-05-2023.

Συγκεκριμένα, δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 63χρονο Έλληνα, κινούμενος επί της ανωτέρω οδού, γλίστρησε στο οδόστρωμα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα, από τη θέση στάθμευσής στην οποία βρισκόταν, εισήλθε στο ρεύμα κυκλοφορίας, κλείνοντας τον δρόμο στο εν λόγω δίκυκλο.

Από το τροχαίο προκλήθηκε ο τραυματισμός του 63χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέος εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση: Εκλογή με 43% + 1 ψήφο

evosmos

Ο Τσίπρας «άδειασε» Παπαδημούλη: Λάθος ο τρόπος που επέλεξε να επενδύσει τα χρήματά του

evosmos

Πως θα πληρώνεται το «χαράτσι» των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους – Όλες οι διευκρινήσεις από τον Γ.Πιτσιλή

evosmos

Leave a Comment