LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τον έχει “καταστρέψει” η Αλ. Παναγιώταρου τον πρώην SURVIVOR, Στάθη Σχίζα! Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων – Το ΒΙΝΤΕΟ μιλάει μόνο του

Το βράδυ της Παρασκευής 1/9, ο φακός κατέγραψε το πρώην ζευγάρι Α.Παναγιώταρου – Σ.Σχίζα, να τσακώνεται έντονα μέσα σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων στην λεωφόρο Ποσειδώνος, που έκανε πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ξανθιά περσόνα, προκάλεσε τον πρώην παίκτη του Survivor, αφού «έσκασε μύτη» στο μαγαζί με νέο πρόσωπο, τον οποίο οι μπράβοι του μαγαζιού έβγαλαν έξω σηκωτό, μετά απο άγριες ματιές και συμπεριφορές.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αρνητικό και λίγο έλειψε να αρπαχτούν κανονικά.

 Το ζευγάρι έχει μάλλον ακόμα άλυτους λογαριασμούς και επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι σίγουρα δεν χώρισαν ειρηνικά. Θα έλεγε καποιος ότι υπάρχει ακόμα η σπίθα αναμεσα τους, η οποία τους οδηγεί ξεκάθαρα σε παρανάλωμα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγιος Δημήτριος – Εξαφάνιση 6χρονου: Χειροπέδες σε δύο δασκάλες του νηπιαγωγείου

evosmos

Νάουσα: 69χρονη έκανε “χρυσές δουλειές” με τη μέθοδο της τηλεφωνικής εξαπάτησης

evosmos

Σκιάθος: Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας κατονόμασε τοκογλύφο στο σημείωμά του

evosmos

Leave a Comment