ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Τον αναζητούσε η Γερμανία για παιδική πορνογραφία: Βρέθηκε τυχαία στην Καστοριά

Οι αρχές της Γερμανίας αναζητούσαν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για παιδική πορνογραφία έναν 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος υποβλήθηκε τυχαία σε δειγματοληπτικό έλεγχο στην Καστοριά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον αρμόδιο αντεισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος δρομολογεί την έκδοσή του στην χώρα που ζητούσε την σύλληψή του, δυνάμει του Ευρωπαϊκού Εντάλματος.

Συνελήφθη γυναίκα για διακεκριμένη κλοπή

Στην Αθήνα την έψαχναν, σε μια περιοχή των Σερρών συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σιδηροκάστρου μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Αθηνών ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή που εκκρεμούσε. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, η αλλοδαπή μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σταμάτης Γονίδης – Ζαφείρης Μελάς και το… φιλί στο στόμα (Βίντεο)

evosmos

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΤΖΟΣ : Σηκώθηκε από νοκ ντάουν και ΔΙΕΛΥΣΕ τον Τούρκο Erman Fatih μέσα στην Κωνσταντινούπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

«Μόνο στην Ελλάδα»: Αστυνομικός χωρίς μάσκα έδωσε πρόστιμο σε νεαρό που οδηγούσε πατίνι χωρίς μάσκα… (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment