LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστρια καβάλησε την προτομή Κρητικού οπλαρχηγού στα Χανιά! Απίστευτες εικόνες σε πλατεία των Χανίων με μεθυσμένη τουρίστρια

Στους ώμους της προτομής του κρητικού οπλαρχηγού Αναγνώστη Σκαλίδη βρέθηκε μια μεθυσμένη τουρίστρια στα Χανιά, η οποία μάλιστα, διασκέδαζε με τα καμώματά της.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το οποίο δημοσίευσε τη φωτογραφία, η τουρίστρια καβάλησε το άγαλμα στην πλατεία 1866, τα ξημερώματα του της Κυριακής, εμφανώς μεθυσμένη, ενώ στην ίδια κατάσταση φέρεται να ήταν και ο φίλος της ο οποίος χασκογελούσε.

Τα περιστατικά με τους τουρίστες να κάνουν γελοιότητες, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν είναι λίγα στα Χανιά τα οποία έχουν κατακλυστεί από επισκέπτες για μια ακόμα χρονιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κάρυστος: Δεν θα πιστέψεις τι καταπληκτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα

evosmos

Νέος Κόσμος: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

evosmos

Bουβός θρήνος για τον θάνατο της 3χρονης: Η χαροκαμένη μάνα κηδεύει αύριο το παιδί της χωρίς να ξέρει το γιατί

evosmos

Leave a Comment