ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκοι: «Αν χρειαστεί πάμε στη Γάζα… πριν το ξημέρωμα»

Ο πολιτικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δήλωσε τα εξής σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του:

«Αν χρειαστεί να πάμε στη Γάζα κανένας να μην ανησυχεί. Με τη βοήθεια του θεού, με τον θαυμασμό στο τέμενος του Αλ Ακσα ξέρουμε πολύ καλά να πηγαίνουμε οπουδήποτε χρειαστεί και αυτό πριν το ξημέρωμα. Να μην πεθάνουν τα παιδιά, να μην πεθάνουν τα μωρά και οι γυναίκες.

Να καταστραφούν οι τύραννοι, κατάρα στους σφαγείς. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από την ισλαμική διάσκεψη, δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από τη διάσκεψη Ειρήνης στο Κάιρο για τη Γάζα. Τα Ισλαμικά κράτη παρακολουθούν ανήμπορα τον βομβαρδισμό της Γάζας.

Αρα η προστασία της Γάζας είναι ευθύνη του τουρκικού λαού. ¨Η θα επιτευχθεί εκεχειρία και όλες οι πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για τη λύση των δύο κρατών ή η Τουρκία θα λάβει υπόψιν της όλες τις πιθανότητες για την προστασία της Γάζας με τον πιο σκληρό, αποτελεσματικό και ανώτερο τρόπο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα δέκα πιο ανερχόμενα επαγγέλματα του κοντινού μας μέλλοντος

evosmos

Το Παρίσι βγάζει εκτός νόμου τους «Γκρίζους Λύκους» της Τουρκίας

evosmos

Εμπρηστικές δηλώσεις Άγκυρας μετά το σόου της Αγίας Σοφίας: Να δουν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδωσαν σημασία στη σημαία μας

evosmos

Leave a Comment