ΚΟΣΜΟΣ

Το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε στον Ατλαντικό – Το οδηγείς… με ένα χειριστήριο του playstation [ΒΙΝΤΕΟ]

Το υποβρύχιο του OceanGate το οποίο αγνοείται στον Ατλαντικό Ωκεανό δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ένα παρόμοιο ταξίδι.

Πέρυσι μάλιστα έκανε την 5η του (περιπετειώδη) αποστολή στα βάθη του Ατλαντικού (έχουν επιχειρήσει 10 φορές συνολικά) Ωκεανού, με τον ιδρυτή της εταιρείας Στόκτον Ρας, να κάνει και μία ενδιαφέρουσα περιήγηση στο υποβρύχιο.

Αυτό που ξεχωρίζει, είναι πως το υποβρύχιο κινείται μέσω ενός χειριστηρίου αντίστοιχου με αυτό του playstation! Κι όμως η οδήγησή του είναι τόσο απλή που μέχρι και… έφηβος θα μπορούσε να το πάρει στα χέρια του και να χρησιμοποιήσει, όπως περιγράφει και ο ίδιος στο βίντεο.

Το υποβρύχιο διαθέτει μία κοινή τουαλέτα στον προθάλαμο, ενώ εντός του πρώτου χώρου υπάρχουν δύο βιντεοοθόνες με touchscreen και το χειριστήριο καθοδήγησης του υποβρυχίου, που κάνουν όλη τη δουλειά.

Να τονιστεί πως στην περσινή αποστολή, όπως αναφέρει το CBS, το υποβρύχιο είχε χαθεί ξανά για μερικές ώρες, ωστόσο βρέθηκε αργότερα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτή την πτώση θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή (BINTEO)

evosmos

Οδυνηρή εθνική ήττα έρχεται στην ΑΟΖ αν Τουρκία και Αίγυπτος συμφωνήσουν σε υφαλοκρηπίδα με βάση την μέση γραμμή

evosmos

Ρωσία: Είμαστε υπέρ των 12 μιλίων και της εφαρμογής του διεθνούς δικαίου σε στενότερες θάλασσες

evosmos

Leave a Comment