ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Θρήνος για την 15χρονη που έφυγε από καρδιακή ανακοπή – «Της κάναμε ΚΑΡΠΑ, της βάλαμε βηματοδότη»…

Πώς προσπάθησαν να σώσουν την άτυχη μαθήτρια – «Έφυγε» μέσα σε δύο ώρες
Καρδιακή ανακοπή υπέστη η 15χρονη μαθήτρια από τον Βύρωνα που βρισκόταν στα πλαίσια σχολικής εκδρομής σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα. Η νεαρή λίγο μετά τη 01:00 έχασε τις αισθήσεις της στο μαγαζί που βρισκόταν με τους συμμαθητές της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συμμαθητές και τους οικείους της.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων μιλώντας νωρίτερα στο protothema.gr ανέφερε πως η μαθήτρια προσήλθε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων με τους γιατρούς να «επιστρατεύουν» μέχρι και βηματοδότη για να τη σώσουν.

«Ξεκινήσαμε να της κάνουμε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια τη διασωληνώσαμε . Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, της βάλαμε βηματοδότη αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από δύο ώρες το κοριτσάκι κατέληξε. Οι γονείς της κοπέλας είχαν ήδη ειδοποιηθεί και είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Ο ψυχολόγος μας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν το παιδί τους» είπε νωρίτερα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά συνόδευε στην εκδρομή γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Κεραμέως: Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη

Στον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στα social media, η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας συλληπήθηκε την οικογένεια της μαθήτριας.

“Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος” αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τη 15χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η κυβέρνηση καταδικάζει το κάψιμο της τουρκικής σημαίας μετά τις απειλές της Τουρκίας

evosmos

Kαραντίνα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου (για αρχή) ανακοίνωσε ο Κ.Μητσοτάκης (live)

evosmos

Κορωπί: Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμης – «Αν της το επιτρέπουν, να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει»

evosmos

Leave a Comment