ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Έβρο: 53χρονος αγρότης έπαθε ηλεκτροπληξία εν ώρα εργασίας – Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός που πήγε να τον σώσει

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από μια ώρα στην περιοχή Αρδανίου-Φερών, όταν δυο άνθρωποι ένας 53χρονος και ένας 17χρονος χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του πρώτου και τον δεύτερο να χαροπαλεύει.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη τις 6 το απόγευμα στην αγροτική περιοχή Αρδανίου, όπου ο 53χρονος αγρότης συγκόμιζε το βαμβάκι που είχε καλλιεργήσει, με την βαμβακομηχανή του.

Την ώρα που πήγε να σηκώσει το γεμάτο καλάθι για να το αδειάσει στην καρότσα, αυτό ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ, προκαλώντας ακαριαίο θάνατο στον 53χρονο αγρότη, ενώ και ο 17χρονος που τον προσπάθησε να τον σώσει, χτυπήθηκε και ο ίδιος από το ηλεκτρικό ρεύμα. Ταυτόχρονα, όλη η παραγωγή βαμβακιού πήρε φωτιά.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Toν χειροκρότησαν οι πάντες: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο με φούστα και τους άφησε όλους… κάγκελο

evosmos

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ… στην Ελληνική Αστυνομία!

evosmos

«Μουδιασμένο» το Λουτράκι από τον χαμό της 5χρονης – Τι είπε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας για τις δραματικές στιγμές

evosmos

Leave a Comment