ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 25χρονη στην Πάτρα: Τη μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου ο σύντροφός της

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μια 25χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην μέση του δρόμου, στην Πάτρα.

Το ζευγάρι τσακώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια.

Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ, ενώ διασώστες κατάφεραν να την «σταθεροποιήσουν».

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις.

Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γερμανοί: Μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου στα ανοικτά των ελληνικών ακτών

evosmos

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του “εθνικού μας μηνυτή” Παναγιώτη Δημητρά! Κακουργήματα και στις ΜΚΟ που διαχειρίζεται! ΠΟΡΙΣΜΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ από την Αρχή για το Ξέπλυμα – Εμπλέκεται σε κακουργηματικές πράξεις (ΕΓΓΡΑΦΑ)

evosmos

Η ΠΑ «επενδύει» στο Rafale: Και βλήματα AASM εκτός από METΕOR

evosmos

Leave a Comment